7 Eylül 2010 Salı

Mükemmel Pişirme...



Hayal kırıklığı yaratan bir yemeğin pek çok suçlusu olabilir. Bazılarına göre çoğu zaman et ya da sebzenin lezzeti yetersizdir. Bazen suç sadece yemeği yapan kişidedir. Kimi zaman da sos ya da marine uygun değildir. Keyifsiz bir öğün, bunlardan birinin ya da hepsinin eseri olabilir. Peki ya bir gün biri size kabahat ne sizde, ne pişirende ne de yemeğin kendisinde derse?

Peki ya aslında gerçek suç, doğru yemeğin, yanlış bir yöntemle pişirilmesinde ise?

Pişirmenin en lezzetli yolu!

İspanyol dilinde "Mükemmel pişirilmiş!" anlamında kullanılan HECHA, geleneksel ve köklü bir pişirme yönteminin, modernist ve yaratıcı bir anlayışla buluşmasını ifade ediyor. Benzersiz yeteniğini doğal pişirme tekniği dökme demirden alan HECHA, seçkin yeme-kültürüne sahip, sağlıklı ve çarpıcı tatlar arayan gurmeler ile yaşam buluyor.

Dökme demirin lezzet ile hayat buluşu...

Dökme demir, yüzlerce yıldır kullanılan ayrıcalıklı yemek pişirme tekniklerinden biri. Pişirme gerecini eşsiz kılan bu özel malzeme, her şeyden önce daha çabuk ısınıyor. Daha yüksek ısıyı, ürünün bütününe kusursuz bir sekilde dağıtıyor.

En ideal pişirme yöntemi!

İşte bu nedenle dökme demir ile pişen hiç bir yemekte lezzet kaybı yaşanmıyor. Et ve sebzeler hem lezzetini, hem de doğallığını koruyor. En ideal pişirme tekniğinin uzmanı HECHA, kömür ateşinin ve ızgaranın keyfini kapalı mekanlara taşıyor.

Evde, ofiste, restoranda ya da otelde... HECHA gerçek damak tadının sunulduğu her yerde, yaşamak için yiyenlere değil; yemek için yaşayanlara sesleniyor.

www.hecha.com.tr'ye girerek mükemmel pişirmenin kapılarını aralayabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder